Cart

0
SISFEL MALL

eBook – 30 Bahan Semulajadi di dapur anda untuk dapatkan kulit yang cantik

RM0.00

SKU: ebook01 Category:

Description

NAK BAGI FREE JER NI!!
.
.
.

Stress kan..
Geram je tengok kulit wajah orang lain yang cantik berseri..

Memang betul kalau pakai Foundation boleh tutup cela pada wajah
Tapi takkan kat dalam rumah pun sepanjang masa nak tempek foundation kan.
Tambah-tambah bila kat dapur tu..
Pakai foundation lepas tu masuk dapur.. confirm foundation tu cair dan bercapuk kan..
Lepas tu wajah rasa berminyak-minyak

Tahu tak di dapur anda tu ada banyak bahan yang boleh bantu anda dapatkan wajah cantik semula jadi..

Tak perlu dah nak tempek foudation sepanjang masa..

Suami balik lunch pun.. sejuk hati tengok orang rumah wajah cantik berseri kan..

BONDA NAK BAGI FREE EBOOK NI..
confirm lepas ni wajah anda makin CANTIK BERSERI-SERI lah!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “eBook – 30 Bahan Semulajadi di dapur anda untuk dapatkan kulit yang cantik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You may also like…