Cart

0
SISFEL MALL

SOALAN LAZIM MAB

SOALAN LAZIM

Adakah wanita yang belum berumah tangga boleh mengambil MAB? Ya sudah tentu. MAB sesuai untuk semua golongan wanita yang berumur 18 tahun ke atas, termasuk yang belum berumah tangga, sudah berumah tangga dan golongan tua yang telah menopaus Adakah saya… Continue Reading…

MAAJUN ANGGUN BISTARI, SOALAN LAZIM MAB

IKHTIAR HAMIL SETELAH HAID NORMAL DAN TERATUR

IKHTIAR HAMIL BERSAMA MAB.. kebiasaan wanita yang punya KITARAN HAID yang tidak teratur akan menjadi MASALAH  untuk kenalpasti tempoh subur.. Secara mudah tempoh subur untuk wanita adalah senang dikenalpasti sekiranya kitaranĀ  HAID NORMAL. Untuk wanita yang KITARAN HAID nya 28hari… Continue Reading…

MAAJUN ANGGUN BISTARI, SOALAN LAZIM MAB

KENAPA NAK MULAKAN MAB KENA TUNGGU HAID??

As salam. Selamat pagi semua, moga anda sentiasa dilimpahi kebahagiaan.. Bonda selalu dapat whatsapp tanya macam ni. Bonda, Period saya normal tiap-tiap bulan, ni baru je lepas habis period.. TAK SABAR NAK TRY MAB NI.. boleh tak saya terus start… Continue Reading…

MAAJUN ANGGUN BISTARI, NETWORK AJNMAJU, SOALAN LAZIM MAB

PENGENALAN MAAJUN ANGGUN BISTARI

Maajun Anggun Bistari (MAB) adalah merupakan sediaan tradisional menggunakan ramuan daripada 100% herba tanpa bahan pengawet. Sediaan ini telah lama di amalkan sejak lebih 30tahun lepas. Pada asalnya hanya di amalkan secara turun temurun hanya di kalangan ahli keluarga sahaja. … Continue Reading…

MAAJUN ANGGUN BISTARI, SOALAN LAZIM MAB

TINDAK BALAS AWAL MAB

Apa perkara lazim yang akan di alami oleh hampir setiap pengamal baru? Ramai pengamal baru terutama yang beli MAB dari pengedar tak sah kedai kosmetik, akan gelabah bila mula amalkan MAB lepas pastu alami pelbagai tindakbalas. Kebanyakannya akan fikir MAB… Continue Reading…

MAAJUN ANGGUN BISTARI, SOALAN LAZIM MAB

KELEBIHAN MAAJUN ANGGUN BISTARI BUAT WANITA

Jom kita imbau kembali kepada teknik perubatan zaman dahulu, nenek moyang kita kekal cergas hingga ke usia emas.. Apa rahsianya?? Pengambilan jamu, maajun, akar-akar kayu dan herba yang berterusan mampu mengekalkan kecergasa dan mereka kekal awet muda. Cuba bandingkan dengan… Continue Reading…

MAAJUN ANGGUN BISTARI, SOALAN LAZIM MAB

ATURAN MAKAN MAB

Kebanyakan pengamal MAB tahu aturan makan ikut konsep 21-6-21. Makan sebiji sehari selama 21 hari, setiap kali habis sebotol kena rest 6hari untuk laluan period sebelum sambung makan seterusnya. Tapi malangnya jika yang membeli dari kedai kosmetik, mereka hanya di… Continue Reading…

MAAJUN ANGGUN BISTARI, SOALAN LAZIM MAB

KEPUTIHAN, NORMAL ATAU SEBALIKNYA

Kebanyakan wanita berkahwin mesti sedia maklum apa itu keputihan kan. Semua pasti pernah mengalaminya..semua pun mesti tahu apa itu keputihan. Eh.. ada ke yang tak tahu?? Keputihan adalah lelehan berwarna putih, krim atau kelabu yang keluar dari faraj wanita. Ramai… Continue Reading…